Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ördek yavrusu görmek

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah yavru ördek görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru sarı ördek görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yavru ördek görmek engellerden kurtulacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Rüyada ördek ve yavrularını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments