Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal bir tecrübenin farklı faydaları olabilir.

Rüyada uçan ördek yakalamak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan ördek görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada çok ördek görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments