Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı ördek yakalamak

Rüyada canlı ördek yakalamak

Rüyada canlı ördek yakalamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada canlı ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada canlı ördek yakalamak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda ördek yakalamak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendi işini kuracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ördek yakalamak sevdikleriyle arasının açılacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada yavru ördek yakalamak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak hastalıkların iyileşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak iş konusunda kısmetin açılacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kazancın katbekat arttırılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments