Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ördek yavrusu görmek

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok kötü günler göreceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi zararının giderileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada küçük ördek yavrusu gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada küçük ördek görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru ördek beslemek gönlünce bir hayata kavuşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalettir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments