Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördekten kaçmak

Rüyada ördekten kaçmak

Rüyada ördekten kaçmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada ördekten kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada ördekten kaçmak bazı konularda önayak olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ördek görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada ağaçta ördek görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve kaz görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek doğurmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde ördek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda ördek görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada ördek eti pişirmek büyük borçlara girmeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments