Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylerini yolmak

Rüyada tüylerini yolmak

Rüyada tüylerini yolmak bir hastalığa maruz kalacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, parasının ve malının artacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük bir gelir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kendi tüyünü yolmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada tüy yolmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada kulak tüyü yolmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments