Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tüylerini yolmak

Rüyada tavuk tüylerini yolmak

Rüyada tavuk tüylerini yolmak kesesinin her daim dolu kalacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kaz tüyü yolmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüyleri yolmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüylerini yolmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüy yolmak sağlığının da bozulacağına, yokluk çekmeyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments