Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin tüyü yolmak

Rüyada güvercin tüyü yolmak

Rüyada güvercin tüyü yolmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, muradına ereceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada güvercin tüyü yolmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tüysüz güvercin görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tüy yolmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi tüyünü yolmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada horoz tüyü yolmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kulak tüyü yolmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments