Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tüyü yolmak

Rüyada tavuk tüyü yolmak

Rüyada tavuk tüyü yolmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada tavuk tüyü yolmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada güvercin tüyü yolmak çekilen acıların unutulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yolmak üzüntülerin gideceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada tüylerini yolmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments