Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tüylerini yolmak

Rüyada kedinin tüylerini yolmak

Rüyada kedinin tüylerini yolmak malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri yolmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tüy yolmak sorumlu tutacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ünleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak tüyü yolmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozun tüylerini yolmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yolmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Rüyada güvercin tüyü yolmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kolaylık elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments