Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak tüyü yolmak

Rüyada kulak tüyü yolmak

Rüyada kulak tüyü yolmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada kulak tüyü yolmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada kulak tüyü yolmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz tüyü yolmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada tüy yolmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Rüyada tüyleri yolmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments