Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tüyünü yolmak

Rüyada kendi tüyünü yolmak

Rüyada kendi tüyünü yolmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kendi tüyünü yolmak gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kulak tüyü yolmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tüyünü yolmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri yolmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulur.

Rüyada horoz tüyü yolmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada tüy yolmak özgüveninde artış yaşanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada güvercin tüyü yolmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gereken sabrı göstereceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments