Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun tüylerini yolmak

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Rüyada tavuk tüyü yolmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak iyi geçiminin de bozulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret eder.

Rüyada kulak tüyü yolmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, zahmet veren işlerin artacağına inanılır.

Rüyada kaz tüyü yolmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulur.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulur.

Rüyada horoz tüyü yolmak başarısının azalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments