Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy yolmak

Rüyada tüy yolmak

Rüyada tüy yolmak bir bebek sahibi olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüy yolmak gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada tüyleri yolmak yarınlarına inanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada güvercin tüyü yolmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak hayal kırıklığına, dertlerinin günden güne artacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tüyünü yolmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Rüyada tüylerini yolmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tüy yolmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kulak tüyü yolmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments