Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri traş etmek

Rüyada tüyleri traş etmek

Rüyada tüyleri traş etmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerin artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri traş etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tüy aldığını görmek eşlerinin kapanacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüy yolmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada koyun tüylerini kesmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ilişkilerin noktalanacağına işarettir.

Rüyada horoz tüyü görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok tüylü kedi görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments