Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tüylü kedi görmek

Rüyada çok tüylü kedi görmek

Rüyada çok tüylü kedi görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok tüylü kedi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kedi tüyü yutmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, enerjisini toplayacağına, esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tüylü kedi görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü kedi görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek huzursuzluk yaşanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments