Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun tüylerini kesmek

Rüyada koyun tüylerini kesmek

Rüyada koyun tüylerini kesmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada koyun tüylerini kesmek işinde de hep başarılı olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına inanılır.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek zararını tamamen kapatacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun tüyü görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerin canlanacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada tüysüz koyun görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, bazı konularda önayak olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tüy kesmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada tüylerini kesmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments