Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy aldığını görmek

Rüyada tüy aldığını görmek

Rüyada tüy aldığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüy aldığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada koltuk altı tüy görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada tüy aldığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı tüy görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüyleri almak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz tüyü görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments