Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tüyü görmek

Rüyada horoz tüyü görmek

Rüyada horoz tüyü görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada horoz tüyü gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada horoz tüyü yolmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada horozun tüylerini yolmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz tüyü görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tüysüz horoz görmek barış için adım atacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde horoz görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz ibiği görmek hayallerinin yıkılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük horoz görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan horoz görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments