Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tüyü yolmak

Rüyada horoz tüyü yolmak

Rüyada horoz tüyü yolmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş kaybı yaşanacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, büyük kazançlar getireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak kişinin fena halde yanılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada horoz tüyü yolmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, adaletin geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet eder.

Rüyada horoz tüyü görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Rüyada tüysüz horoz görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz yolmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin tüyü yolmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak tüyü yolmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments