Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri yolmak

Rüyada tüyleri yolmak

Rüyada tüyleri yolmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, başarı kazanılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada tüyleri yolmak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada horoz tüyü yolmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet eder.

Rüyada horozun tüylerini yolmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yolmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, verimli olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tüyünü yolmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan tüyü yolmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada tüy yolmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments