Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy kesmek

Rüyada tüy kesmek

Rüyada tüy kesmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüy kesmek gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü kesmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada tüylerini kesmek parasının ve malının da artacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tüyleri kesmek müjdeli haberler alacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek yükünün azalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada tüy kesmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, doyasıya sefasını süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun tüylerini kesmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments