Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tüyü kesmek

Rüyada köpek tüyü kesmek

Rüyada köpek tüyü kesmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tüyü kesmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada köpek tüyü kesmek işlerini yoluna koyacağına, büyük özgüven kazanacağına, rahat nedir öğreneceğine alamet eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüy kesmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Rüyada koyun tüylerini kesmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kolaylık sağlayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada tüylerini kesmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek en gösterişli arabalara bineceğine, hatalarını düzelteceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments