Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylerini kesmek

Rüyada tüylerini kesmek

Rüyada tüylerini kesmek evine haciz geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Rüyada tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada tüy kesmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada kasık tüylerini kesmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işarettir.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek güçten düşeceğine, yorulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun tüylerini kesmek bir bebek sahibi olacağına, rahatının bozulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada tüylerini kesmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, endişelerin biteceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek onları koruyup kollayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulur.

Rüyada köpek tüyü kesmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments