Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri kesmek

Rüyada tüyleri kesmek

Rüyada tüyleri kesmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri kesmek gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada koyun tüylerini kesmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada kasık tüylerini kesmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada köpek tüyü kesmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, borçların sonlandırılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüy kesmek önemli kararlar alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada tüylerini kesmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments