Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık tüylerini kesmek

Rüyada kasık tüylerini kesmek

Rüyada kasık tüylerini kesmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kasık tüylerini kesmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kasık kıllarını kesmek yaşamdan istediklerini alacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada kasık kılı temizlemek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasıkta kıl görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık biti görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada kasıkta yara görmek bolluk içinde yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments