Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya yalan söylemek

Rüyada babaya yalan söylemek

Rüyada babaya yalan söylemek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, haneye nifak gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya yalan söylemek gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada babaya yalan söylemek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, iyiliğe ve güzelliğe, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments