Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına yalan söylemek

Rüyada arkadaşına yalan söylemek

Rüyada arkadaşına yalan söylemek kırgınlıkların biteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek büyük bir proje ortaya koyacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek şansının kendinden yana olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşine yalan söylemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, o masumların bedduasını alacağına yorulur.

Rüyada birinin yalan söylediğini görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments