Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yalan söylediğini görmek

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, makbul olmayan işler yapacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, asla harama bulaşmayacağına, adını kirleteceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada anneyi yalan söylemek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada anneye yalan söylemek renk ve eğlence geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Rüyada kocaya yalan söylemek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments