Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya yalan söylemek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hane içine ay doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin yalan söylediğini görmek günden güne kazancının artacağına, dünya malına kavuşulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments