Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kazancın gittikçe azalacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek arzuların gerçekleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek ağız tadına kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yalan söylediğini görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ömrün uzun olmasına işarettir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birine yalan söylemek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments