Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek sebep olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek kısmetli kapıların açılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yalan söylemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işarettir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments