Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, daha kötü günler yaşayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, derde ve kedere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Rüyada kocaya yalan söylemek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek iyilik ve hayır bulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek evlerindeki huzurun artacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, ekmeğinin verimli olacağına yorulur.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşine yalan söylemek sorunların günden güne azalacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına tabir olunur.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments