Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, dişe diş savaşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kazancının tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada anneyi yalan söylemek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşine yalan söylemek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments