Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kurbağa görmek

Rüyada beyaz kurbağa görmek

Rüyada beyaz kurbağa görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kız çocuğunun olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada beyaz kurbağa görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kafa dağıtacağına, işlerinin ağırlaşacağına yorulur.

Rüyada kara kurbağa görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kurbağa görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde kurbağa görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada dev kurbağa görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments