Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağadan kaçmak

Rüyada kurbağadan kaçmak

Rüyada kurbağadan kaçmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bolluğa kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbağadan kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada kurbağadan kaçmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişen kurbağa görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yavru kurbağa görmek gözyaşlarının dineceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak kurbağa görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada derede kurbağa görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments