Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya selam vermek

Rüyada babaya selam vermek

Rüyada babaya selam vermek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada babaya selam vermek gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Rüyada babaya selam vermek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, gün sayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Rüyada düşmanla selamlaşmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selam vermek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet eder.

Rüyada selam söylemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada selam almamak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, idealist davranacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments