Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine selam göndermek

Rüyada ölmüş birine selam göndermek

Rüyada ölmüş birine selam göndermek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, şaşkın olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada ölüye selam göndermek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine selam göndermek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada birine selam göndermek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada eşya göndermek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü hacca göndermek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada telefonla mesaj göndermek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalettir.

Rüyada çiçek göndermek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments