Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selam vermek

Rüyada selam vermek

Rüyada selam vermek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kudret sahibi olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, belki ölümler görüleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada selam vermek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Rüyada birileriyle selamlaşmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Rüyada namaz selam vermek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölülerle selamlaşmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek değişik insanlarla karşılaşacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada verilen selamı almak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada kalabalığa selam vermek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, bundan hayır göreceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölülere selam vermek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments