Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selam almamak

Rüyada selam almamak

Rüyada selam almamak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada selam almamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada selam almamak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada verilen selamı almamak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine inanılır.

Rüyada selam yollamak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kabre selam vermek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine selam vermek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments