Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete tükürmek

Rüyada tuvalete tükürmek

Rüyada tuvalete tükürmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Rüyada tuvalete tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Rüyada tuvalete tükürmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana tükürmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye tükürmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, isabetli kararlar alacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yemeği tükürmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada üstüne tükürmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments