Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne tükürmek

Rüyada üstüne tükürmek

Rüyada üstüne tükürmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir süre belini doğrultamayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada üstüne tükürmek gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Rüyada birinin üstüne tükürmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada üstüne tükürmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, olaylı günler geçireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tükürmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, haklılığının anlaşılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanına tükürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada su tükürmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tükürmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına tükürmek sorunların aşılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments