Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek sorunların üstesinden geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe ekmek banıp yemek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada bana taş atıldığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments