Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye tükürmek

Rüyada ölüye tükürmek

Rüyada ölüye tükürmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye tükürmek gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye tükürmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne tükürmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine tükürmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada bira içip tükürmek sıkıntıdan kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, daha fazla para kazanacağına, malının ve kazancının tam olacağına tabir olunur.

Rüyada yastığa tükürmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments