Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğine el sokmak

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, eşine değerli hediyeler alacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete el sokmak tartışma yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini tuvalete sokmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete elini sokmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments