Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini tuvalete sokmak

Rüyada elini tuvalete sokmak

Rüyada elini tuvalete sokmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada elini tuvalete sokmak büyük mutluluk duyulacağına, içinin rahat edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tuvalete el sokmak rahatının kaçacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete elini sokmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada denize el sokmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada elini toprağa sokmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments