Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete el sokmak

Rüyada tuvalete el sokmak

Rüyada tuvalete el sokmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete el sokmak gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, daha kötü günler yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tuvalete elini sokmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete el sokmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada elini tuvalete sokmak yalnız hissetmeye, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalettir.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hastalıklarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize elini sokmak doğruluktan ayrılmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ateşe el sokmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments