Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete ayağını sokmak

Rüyada tuvalete ayağını sokmak

Rüyada tuvalete ayağını sokmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete el sokmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada elini tuvalete sokmak işlerinin baltalanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete elini sokmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını suya sokmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, köşeye sıkıştıracağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayakları suya sokmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments