Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini suya sokmak

Rüyada elini suya sokmak

Rüyada elini suya sokmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, keyfin bozulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini suya sokmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada suya elini sokmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada elini suya sokmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelirinden yana memnun olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize el sokmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada elini denize sokmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinde bereket olacağına delalettir.

Rüyada ateşe elini sokmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Rüyada elini boka sokmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, makamından olacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments