Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete basmak

Rüyada tuvalete basmak

Rüyada tuvalete basmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalete basmak gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada tuvalette boka basmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tuvaleti su basmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete basmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada yumuşak toprağa basmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne basmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağrına basmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada farenin üstüne basmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerime basmak bir süre sıkıntı çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, şükredeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments